Taşeron İşçilerin Beklediği Yasa Meclis'e Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

Taşeron İşçilerin Beklediği Yasa Meclis'e Geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçilere yönelik yasal düzenlemenin çarşambadan sonra Meclis'e sevk edileceğini söyledi.

11.04.2014 16:47  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taşeron işçilerler ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik,  taşeron işçilere yönelik yasal düzenleme taslağına ilişkin 16 Nisan Çarşamba günü üst düzey bir toplantı yapacaklarını bildirerek, şunları kaydetti: 

"UZLAŞAMADIĞIMIZ KONULAR VAR"

"Danışma Kurulunda ele aldığımız çok önemli konu başlıkları var. Bunlarla ilgili uzlaştıklarımızı derleyip, toparlayıp Başbakanlığa gönderdik. Ama uzlaşmada zorlandığımız bazı konular var onları da önümüzdeki Çarşamba üst düzey bir toplantı yaparak ele alacağız. 

Bir an önce Meclis'e gönderilmesi konusunda seçimlerden önce görüşümüzü beyan etmiştik. Çarşamba günkü görüşmeden sonra yasanın Meclis'e sevk edilmesi ve oradaki yeni kazanımların da kamu çalışanlarına ve diğer çalışan kesimlere yansıtılması konusunda kararlılığımızı ifade etmek istiyorum." 

Taşeron İşçilerin Beklediği Yasa Meclis\'e Geliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Taşeron İşçilerin Beklediği Yasa Meclis'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement