Cami Ve Taziye Evlerinin Eksiklikleri Gideriliyor - Son Dakika
Güncel

Cami Ve Taziye Evlerinin Eksiklikleri Gideriliyor

Cami Ve Taziye Evlerinin Eksiklikleri Gideriliyor

Ceylanpınar İlçe Belediyesi, halktan gelen talepler üzerine ilçe merkezindeki camilerde çalışma başlattı.

12.02.2015 13:56

Ceylanpınar Belediyesi, mahalle halkı ve camilerden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan camilerin ihtiyacını karşılayarak ibadete daha da uygun hale getiriyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın, kısa süre önce ziyaret ettiği ve burada köy sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek caminin çevre düzenleme, halı ve klima çalışmalarını başlattı. Ceylanpınar Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, cami yönetimiyle incelemelerde bulunan Atilla, yetkili personellere talimat vererek çalışmaları yönlendirdi. Başlatılan yardım projesinin 2 hafta içinde tamamlanmasıyla birlikte taziye evleri, camilerin kötü görünen camii içleri ibadete yakışır hale getirildi.

ATİLLA: CAMİLERİMİZ ALLAH'IN EVİDİR

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yaptığı yazılı açıklamada taziye evleri, camiler başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının halka yakışan hale getirilmesi gerektiğini kaydederek, ''Ceylanpınar Belediyesi olarak bize düşen görev neyse yapıyoruz. Bugüne kadar birçok camilerimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışma yürüttük. Taziye evlerimiz ve camilerimiz konusunda pozitif ayrımcılık yapacağımızı söylemiştik. Camilerimiz Allah'ın evidir. Bu nedenle camilerimize ayrıcalık yapacağız. Köylerimizde camii, taziye evlerimizde çalışmalar birkaç güne kadar bitecek ve bize yakışır hale gelecek. Ben şimdiden köy sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum'' dedi. Ceylanpınar Belediye Encümeni Yusuf Özkul ve Mehmet Bayol köyde sürdürülen çalışmaları yerinde takip etti.

BAYOL: 2 CAMİMİZİN HALI, KLİMA EKSİKLERİNİ GİDERDİK

Sürdürülen çalışmaların ardından açıklama yapan Encümen Mehmet Bayol, ''Bugün kırsal kesimlerde bulunan mahallerimizde yaklaşık 7 tane taziye evi 2 tane camiimize halı ve klima eksiklerini temin ettik. Belediye başkanımızın girişimleriyle büyükşehir belediye başkanımızın da katkılarıyla bugün bütün eksik olan camii ve taziye evlerimizdeki eksikleri büyük bir bölümünü gidermiş bulunmaktayız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cami Ve Taziye Evlerinin Eksiklikleri Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement