Camiden Kur'an-ı Kerim Çalan Hırsız Kamerada - Son Dakika
Güncel

Camiden Kur'an-ı Kerim Çalan Hırsız Kamerada

Güngören’de polis, girdiği camilerden Kur’an-ı Kerim çalan bir hırsızı suçüstü yakaladı.

13.06.2015 12:36

Güngören'de polis, girdiği camilerden Kur'an-ı Kerim çalan bir hırsızı suçüstü yakaladı. Zanlının camilerde gerçekleştirdiği hırsızlık olayları güvenlik kameralarına da yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, 5 Haziran günü Güngören ilçesi Güneştepe Mahallesi'nde bulunan bir camide meydana geldi. Camiden Kur'an-ı Kerim çalmaya çalışan H.E. isimli zanlı, polis tarafından yakalandı. Zanlının poşetini kontrol eden polisler, Bağcılar'da bir camiden çalındığı belirlenen 9 adet Kur'an-ı Kerim Meali ve 4 adet Kur'an-ı Kerim tespit etti. Hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen şahsın, daha önce Güngören'de bir camiden 8 adet Kur'an-ı Kerim ve 16 adet Hadis Kitabı çalınması olaylarını gerçekleştirdiği belirlendi.

Zanlının camide gerçekleştirdiği hırsızlık olayları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde elindeki poşetlerle camiye gelen hırsız, Kur'an-ı Kerimlerin bulunduğu kitaplığa doğru ilerliyor. İçeriden aldığı Kur'an-ı Kerimleri itina ile poşetine yerleştiren zanlı, daha sonra hızlı adımlarla camiden uzaklaşıyor.

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Camiden Kur'an-ı Kerim Çalan Hırsız Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement