Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Mardin Müftüsü Coşkun ve bazı din görevlileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali Taşkesen'i makamında ziyaret etti.

14.10.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun ve bazı din görevlileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Müftü Coşkun, Vali Taşkesen'e yapılacak etkinlikler konusunda bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Taşkesen, din görevlilerinin toplumda çimento vazifesi gördüğünü, birlik ve beraberlik ruhunun her zaman canlı ve sağlam tutulmasında öncü rol oynadıklarını kaydetti.

Taşkesen, "Ülkemizin aydınlık dolu yarınlarının inşasında, İslam dininin samimiyet dini olduğunu içtenlikle benimseyen ve buna uygun davranışlar içinde bulunan, misyonuna sahip çıkarak gelişmeler ışığında vizyonunu oluşturan din görevlilerine önemli görevler düşmektedir" dedi.

Coşkun ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle yürüttüğü faaliyetler kapsamında bu yıl cami ve gençlik konusunun ele alınacağını belirtti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement