Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Güncel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

12.10.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Kentteki bir konakta düzenlenen toplantıda konuşan Nayir, din görevlilerinin toplumda önemli bir görev üstlendiklerini söyledi.

Din görevlilerinin mesleki tecrübelerini yeni yetişen nesle aktarması gerektiğini belirten Nayir, şöyle konuştu:

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle kıdemliler ile yenileri bir araya getirmesi açısından düzenlenen bu tür etkinlikler önemli. Tecrübe paylaşımına ihtiyaç var. Her şey geçecek, her şeyin vakti dolacak en azından bu birliktelik canlı bir örnek olacak. Mesleğin başında olup, 'Bizim emekliliğimiz ne zaman gelecek?' diyenler, emekli olup aradan 30 yılı geçirenleri görünce 'demek ki oluyor' diyecekler. Önemli olan yapılan işlerin hakkını vermek. Sizler mutlaka bunu başardınız. Görev olarak düşündüğünüzde din görevlilerinin alanı çok geniş. Kendi dinimizin her konuda söyleyecek bir sözü olduğunu biz biliyoruz."

Toplantıya, Nayir'in yanı sıra İl Müftü vekili Veysel Kükrek, İl Müftü Yardımcısı Ali Osman Orum, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, Din Görevlileri Dernek Başkanı Hasan Asa ve emekli din görevlileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement