Çan'da İlk Kez Off-road Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Çan'da İlk Kez Off-road Heyecanı

Çan\'da İlk Kez Off-road Heyecanı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde belediye öncülüğünde Off-Road Trial Türkiye Şampiyonası 3. ayak yarışları 30-31 Mayıs tarihlerinde ilk kez Çan’da yapılacak.

25.05.2015 12:46

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediye öncülüğünde Off-Road Trial Türkiye Şampiyonası 3. ayak yarışları 30-31 Mayıs tarihlerinde ilk kez Çan'da yapılacak.

30 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30'da Çan Belediyesi Termal Oteli önünden seramonik start ile başlayacak olan programın yarışları, Çan Erenler Tepesi'nde devam edecek. Akşam saatlerinde ise yarış alanında konser yapılacak. Yarışların ikinci bölümü 31 Mayıs Pazar günü devam edecek. Yarışlar tamamlandığında ise yine yarış alanında ödül töreni ile Off-Road Trial Türkiye Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları Çan'da son bulacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Belediyecilikte en keyif aldığım ve heyecan duyduğum mevzu, daha önce yapılmamışları yapmaktır benim için. Kaldı ki, belediyecilik rutin işleri yapmanın ötesine, geçme becerisine sahip olmayı gerektirir kanımca, çünkü daha önce yapıla gelmişlerin devamını sağlamak kolaydır. Zor olan, hiç yapılmayanı hayata geçirmektir. İşte bu sebepten biz hep, daha önce yapılmamışları yapmaya devam edeceğiz. Bunun için Off-Road Türkiye Şampiyonası 3. Ayak Yarışları'nın Çan'da yapılması konusunda, elimizden gelen gayreti gösterdik, şimdi sıra bu heyecanı yaşamakta. Ben buradan sesimizi duyan herkesi bu heyecanımızı paylaşmaya davet ediyorum" dedi.

(UYC)

. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da İlk Kez Off-road Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement