Çanakkale AK Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale AK Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı

Çanakkale AK Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı

Çanakkale’de cuma namazı sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı tarafından şehit düşen asker ve polisler için dört ayrı camide pilav dağıtıldı.

24.07.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de cuma namazı sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı tarafından şehit düşen asker ve polisler için dört ayrı camide pilav dağıtıldı.

Şehit düşen asker ve polisler için AK Parti Çanakkale teşkilatı tarafından Yalı Camii'nde, Şehitler Camii'nde, Necippaşa Camii'nde ve Arslanca Camii'nde olmak üzere dört camide cemaate pilav dağıtıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle pilav ikram eden AK Parti İl Başkanı Erdener Can, hain saldırılarda ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diledi.

Can, "Son günlerde ülkemizde çok acı olaylar yaşanmakta. 32 insanımız katledildi. Allahtan rahmet diliyorum. Emniyet görevlilerimize haince, alçakça pusu kurularak eylemler yapılmakta, gencecik polislerimiz şehit edilmekte. Bugün mübarek cuma günü. 4 ayrı camide, ülkemizin emniyeti için ve şehit olan emniyet mensuplarımız için dua ettik. Yalı Camii'nde, Şehitler Camii'nde Necippaşa Camii'nde ve Arslanca Camii'nde de pilav ikram ediyoruz. Halkımıza metanet diliyorum. Büyük bir ülkeyiz. Bunları da atlatacağız. Tekrar bütün milletimizin başı sağ olsun diyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale AK Parti Teşkilatı Tarafından Şehitler İçin 4 Camide Pilav Dağıtıldı - Son Dakika


Advertisement