Çanakkale'deki Şehitliklerde Özçekim Tutkusu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'deki Şehitliklerde Özçekim Tutkusu

Çanakkale\'deki Şehitliklerde Özçekim Tutkusu

Çanakkale'deki şehitliklerde özçekim tutkusuMustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, (DHA)- TARİHİ Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitlikleri ziyaret için Çanakkale'ye gelen yerli ve yabancı turistler, mezarları gezerken o anları ölümsüzleştirmek için başta özçekim olmak üzere hatıra fotoğrafları için cep telefonu ile fotoğraf makinelerine sarılıyor.

10.05.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'deki şehitliklerde özçekim tutkusu

Mustafa SUİÇMEZ/ ÇANAKKALE, (DHA)- TARİHİ Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitlikleri ziyaret için Çanakkale'ye gelen yerli ve yabancı turistler, mezarları gezerken o anları ölümsüzleştirmek için başta özçekim olmak üzere hatıra fotoğrafları için cep telefonu ile fotoğraf makinelerine sarılıyor. Ziyaretçi akının yaşandığı şehitliklerde, adeta fotoğraf çekmek isteyenler, birbiriyle yarışıyor.

Çanakkale Savaşları'nın simgesi 41.7 metre yüksekliğindeki Şehitler Abidesi, heybeti ve ihtişamıyla her gün yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Şehitler Abidesi'nin yanı sıra Yaralı Asker Anıtı, Atatürk Anıtı ve Çanakkale Savaşları kahramanlarının rölyeflerinin bulunduğu alanları gezen ziyaretçiler, bu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor. Ziyaretçiler, sıklıkla özçekim yaparak hatıra fotoğrafları çektiriyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'deki Şehitliklerde Özçekim Tutkusu - Son Dakika


Advertisement