Çanakkale Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralıÇANAKKALE'de, orta refüjü aşarak takla atıp tarlaya uçan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Mahir Binzet yaralandı, yanında bulunan ve henüz ismi belirlenemeyen bir kişi ise öldü.

02.03.2017 18:13

Otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

ÇANAKKALE'de, orta refüjü aşarak takla atıp tarlaya uçan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Mahir Binzet yaralandı, yanında bulunan ve henüz ismi belirlenemeyen bir kişi ise öldü.

Yönetimindeki 17 ZG 711 plakalı otomobillle Çanakkale'den Ezine yönüne giden Mahir Binzet, Yeni Mahalle Mevkii'nde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşan otomobil, karşı şeride geçip yoldan çıktıktan sonra takla atarak tarlaya düştü. Hurdaya dönen otomobilde, sürücü Mahir Binzet ile yanındaki ismi henüz belirlenemeyen bir kişi sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla sağlık, polis ve kaza kırım aracı olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen kaza kırım aracı ile otomobilin tavanı kesilerek içinde sıkışan sürücü Mahir Binzet kurtarıldı. Binzet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Araçtaki diğer kişinin ise öldüğü belirlendi. Araçtan çok sayıda şarap ve bira şişesi çıkması dikkati çekti. Asıl tedirginlik yaratan ise araçta çocuk kıyafetlerinin bulunması oldu. Kaza sonrası 112 acil servis ekipleri çocuk olma olasılığına karşı çevrede ve araç içinde arama yaptı. Çevrede yapılan kontrolde, başka kimseye rastlanmadı. Polis, kazayla ilgi soruşturma başlattı.

Çanakkale Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Otomobil Tarlaya Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement