Çanakkale Sahil Güvenlik 11 Mülteciyi Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Sahil Güvenlik 11 Mülteciyi Kurtardı

Çanakkale Sahil Güvenlik 11 Mülteciyi Kurtardı

Sahil Güvenlik 11 mülteciyi kurtardıÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yola çıkan 11 mülteci, motor arızası yapan iki metrelik lastik botun su almasıyla zor anlar yaşadı.

28.04.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik 11 mülteciyi kurtardı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yola çıkan 11 mülteci, motor arızası yapan iki metrelik lastik botun su almasıyla zor anlar yaşadı. Zor durumdaki mültecileri, Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

Ayvacık'ın Behramkale sahilinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek üzere denize açılan yedi Pakistan ve dört Burma uyruklu mülteci, bugün saat 01.00'te Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasadışı yollardan geçmek için denize açıldı. Tamamı erkek olan kaçak göçmenler, bindikleri 2 metre boyundaki lastik botun motorunun arıza yapması ve su almaya başlaması üzerine panik yaşadı. Sahil Güvenlik ihbar hattı 158'i arayan mültecilerin yardımına, Küçükkuyu'da bulunan TCSG 23 Bot Komutanlığı ekipleri yetişti. Kurtarılan mülteciler Küçükkuyu Beldesine getirildi. Pakistanlı ve Burmalı mültecilere giyecek ve yiyecek yardımı yapıldı. Üzerlerindeki ıslak giysileri yenileri ile değiştirilen mlteciler, daha sonra minibüs ile Ayvacık İlçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Sahil Güvenlik 11 Mülteciyi Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement