Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Duygusal Anlar Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Duygusal Anlar Yaşattı

Çanakkale Şehitleri\'ni Anma Programı Duygusal Anlar Yaşattı

Gemerek Yeniçubuk Anadolu Lisesi öğrencilerince düzenlenen Şehitleri Anma Programı’nda sergilenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

18.03.2016 17:08

Gemerek Yeniçubuk Anadolu Lisesi öğrencilerince düzenlenen Şehitleri Anma Programı'nda sergilenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci yılı nedeniyle Yeniçubuk Anadolu Lisesi'nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda, şiirler okundu ve izleyicilere 18 Mart isimli slayt gösterisi izletildi. Ardından başlayan tiyatro gösterisini izleyenler duygulu anlar yaşandı.

Tiyatro gösterisinde rol alan Yeniçubuk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sümeyra Soytürk,"18 Mart şehitleri anma programında bir şehit eşini canlandırıyorum. ve bunu canlandırmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Merve Güneş adlı öğrenci ise, "Bugün 18 Mart'ta şehitlerimizi anıyoruz. Ben tiyatro da bir şehit eşiyim. Bunu yapmak bana duygu veriyordu ve onları yaşar gibi oldum" dedi. Sahnede şehit annesini canlandıran Dilan Toker isimli öğrenci ise "Okulumuzda düzenlenen Çanakkale şehitlerini anma programında bir şehit annesini canlandırdım. Benim için çok duygu vericiydi. Bir nevi onları anlatabildiysek ne mutlu bize." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Duygusal Anlar Yaşattı - Son Dakika


Advertisement