Çanakkale'de Kimlik Kontrolü Yapmak İsteyen Uzman Çavuş Darp Edildi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Kimlik Kontrolü Yapmak İsteyen Uzman Çavuş Darp Edildi

Çanakkale\'de Kimlik Kontrolü Yapmak İsteyen Uzman Çavuş Darp Edildi

Çanakkale'de kimlik kontrolü için durdurulan araçtaki kişiler, Jandarma Uzman Çavuş U.D.'yi darp edip kaçtı. Saldırganlardan titiz bir çalışma sonucu yakayı ele verdi.

08.07.2016 16:01  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin önemli tatil merkezlerinden Ayvacık'ta, bindikleri otomobili durdurarak kimlik kontrolü yapmak isteyen Jandarma Uzman Çavuş U.D.'yi (38) darp edip kaçan alkollü üç kişiden ikisi yakalanıp, adliyeye sevk edildi. Firardaki diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

DEVRİYE SIRASINDA ARAÇ DURDURULDU

Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü olan dün (perşembe) saat 03.00 sıralarında Ayvacık İlçesi, Gülpınar Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş U.D ve beraberindeki tim, turizmin yoğun olduğu Sokak Ağzı Mevkisi'nde devriye görevi yaptığı sırada, tatilcilere rahatsızlık verdikleri ileri sürülen kişilerin içinde bulunduğu otomobili dururdu.

UZMAN ÇAVUŞU DARP EDİP KAÇTILAR

Otomobildeki üç kişi, iddiaya göre, kimlik kontrolü yapmak isteyen Uzman Çavuş U.D.'ye zorluk çıkardı. Kimliklerini vermek istemeyen alkollü üç kişi, Uzman Çavuş U.D.'yi darp edip kaçtı. Başına aldığı darbe ile ağır yaralanan Uzman Çavuş U.D., Ezine Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tetkiklerde U.D'nin kafatasında kırık tespit edildi. Bunun üzerine Beyin Cerrahi Servisi'ne yatırılan U.D'nin hayati tehlikeyi attığı, durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Olayın ardından bölgeye Ayvacık İlçe Jandarma ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'ndan takviye ekipler gönderildi. Jandarma, olaya karışan şüphelilerin Ş.D. (46) ve A.Ö. (33) ile Ş.D. (36) oldukları tespit edip, yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerden Ş.D. Çanakkale merkezde, A.Ö. ise Ayvacık İlçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Ş.D.'nin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Kimlik Kontrolü Yapmak İsteyen Uzman Çavuş Darp Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement