Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup - Son Dakika
Yerel

Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup

Çanakkale ve Sarıkamış\'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla ‘Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması’ düzenliyor.

25.02.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla 'Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması' düzenliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin milli duygularını canlı tutmak amacıyla bir yarışma düzenliyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 'Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'na ise 11-29 yaş arasındaki gençler başvurabilecek. 'Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup' sloganıyla hayata geçirilen projeye katılmak isteyen gençler, mektuplarını 27 Mart 2015 tarihine kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın internet adresine ulaştırabilecekler.

İzmir Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarıkamış Harekatını ve Çanakkale Zaferini konu alan yarışmanın başvuru formuna ve yarışma için gerekli tüm bilgilere ise http://www.gsb.gov.tr/r/GenclerdenEcdadaMektup internet adresinden ulaşılabileceği bildirildi. 11-14, 15-18 ve 19-29 yaş grubu olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenecek olan yarışma, okuyan, düşünen ve yazan gençliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak, dilin doğru ve etkin bir biçimde kullanılmasını teşvik etmek, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamayı amaçlıyor. Yarışma sonunda birinciye "ultrabook ve bakanlık kitap seti", ikinciye "dizüstü bilgisayar ve bakanlık kitap seti" üçüncüye ise "akıllı telefon ve bakanlık kitap seti" ödülleri verileceği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement