Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü Kutlandı

Çanakkale Zaferi\'nin 99. Yıldönümü Kutlandı

Gaziantep’in Araban ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı organizasyonunda Araban Kaymakamlığı’nın desteğiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18.03.2014 14:02

Gaziantep'in Araban ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı organizasyonunda Araban Kaymakamlığı'nın desteğiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü; Araban İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen, Araban Kaymakamlığı'nca desteklenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler, Araban İlçe Mezarlığı'ndaki şehitlik ziyaretiyle başladı. Şehit ailelerinin de katıldığı şehitlik ziyarette Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın tarafından şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. Kaymakam Karabektaş, şehit aileleriyle de yakından ilgilendi. Ziyarete katılan bir grup öğrenci de şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Araban Mezarlığı'ndaki şehitlik ziyaretinden sonra ilçe merkezi ve Sarıkaya, Güllüce ile Körhacıobası köylerindeki şehit aileleri evlerinde ziyaret edildi.

Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü programı Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonu'nda devam etti. Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Araban İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çvş. Atilla Güldaş tarafından Kınalı Ali'nin Mektubu okundu. Etkinliğe katılan öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu.

Törene; Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban İlçe Emniyet Amiri Mehmet Çakmak, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, kamu kurum ve kuruluşlarının, siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit aileleri ile öğrenciler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement