Çankaya Sağlıkta Hedefi Büyüttü - Son Dakika
Güncel

Çankaya Sağlıkta Hedefi Büyüttü

Çankaya Belediyesi'nin Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan ek hizmet binası, tamamen sağlık hizmetleri ve sosyal yardım hizmetlerine ayrıldı.

18.08.2014 12:24

Çankaya Belediyesi'nin Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan ek hizmet binası, tamamen sağlık hizmetleri ve sosyal yardım hizmetlerine ayrıldı. Sosyal Yardım Müdürlüğü bünyesindeki Evde Sağlık ve Evde Temizlik Hizmetleri; şehir içi hasta nakil işleri, cenaze hizmetleri, ağız ve diş sağlığı birimi ile çevre sağlığı, iş sağlığı ve güvenliği birimleri aynı binada hizmet verecek.

Çankaya Belediyesi'nin Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan 8 katlı binada hizmet verilecek birimlerin bazılarında kapasite ve ekip sayısı artırıldı. Belediye'nin hizmetlerini bir arada topladığı binada bulunan cenaze hizmetleri kapsamında 4 cenaze aracı daha faaliyet gösterecek. Yılın her günü hizmet verilecek merkezde, 55 sağlık ve uzman personelinin yanı sıra, 10 doktor görev yapacak. Çevre Sağlığı Birimi hizmetlerine de hafta içi, hafta sonu ve resmi tatiller dahil 365 gün 08.00-17.00 arasında aralıksız ulaşılabilecek.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Merkezi olarak düzenlenen binada ayrıca Çankaya Kent Konseyi ve Çankayalıların tüketici haklarını kullanmak ve mağduriyetlerini doğrudan iletebilecekleri Tüketici Hakları Hakem Heyeti de bulunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü halen devam eden hizmetlerini, eylül ayından itibaren Mithatpaşa Caddesi'nde sürdürecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Çankaya Sağlıkta Hedefi Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement