Çankırı'da Fırınlar Denetlendi - Son Dakika
Sağlık

Çankırı'da Fırınlar Denetlendi

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ve mahallelerde faaliyet gösteren fırın ve simit evlerinde denetleme yaptı.

05.04.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ve mahallelerde faaliyet gösteren fırın ve simit evlerinde denetleme yaptı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, zabıta müdürlüğü ekiplerinin halkın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak ve hijyen koşullarını kontrol etmek amacıyla fırın ve simit evlerinde denetleme yaptığını kaydetti.

İşletmelere gerekli uyarılarda bulunulduğunu kaydeden Dinç, ekiplerin gerçekleştirdikleri denetimler sırasında 7 fırına hijyen kurallarına uygunsuzluktan, 1 fırına da eksik gramaj uygulamasından dolayı cezai işlem uyguladığını ifade etti.

Belediye olarak halkın sağlığını önemsediklerini vurgulayan Dinç, "Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Önümüzdeki süreçte fırınlarda her ay rutin denetimler yapılacak. Ayrıca halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren üretimlerin yapıldığı imalathanelerde de gerekli denetimlerimizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Çankırı'da Fırınlar Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement