Yalçın Çakır Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi! Yalçın Çakır Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Yalçın Çakır Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi! Yalçın Çakır Kimdir?

Yalçın Çakır Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi! Yalçın Çakır Kimdir?

Beyaz TV'deki 'Yalçın Abi' programının sunucusu Yalçın Çakır, canlı yayın sırasında kalp krizi geçirdi. Peki Flash TV'de ünlenen Yalçın Çakır kimdir?

24.03.2017 17:30  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan 'Yalçın Abi' programın sunucusu Yalçın Çakır, canlı yayın sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Yalçın Çakır'ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Peki Türkiye'nin 'Yalçın Abisi' olan Yalçın Çakır kimdir?

YALÇIN ÇAKIR KİMDİR?

Gazeteci, sunucu Yalçın Çakır, 20 Haziran 1961 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Kasımpaşa semtinde geçiren Yalçın Çakır, babasının işini değiştirmesi sebebiyle Etiler'e taşındı.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ'NDEN MEZUN OLDU

Yalçın Çakır eğitim ahaytını Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. Ünlü sunucu Yalçın Çakır, bir süre de Beşiktaş Spor Kulübü'nde boks dalında spor yaptı.

GAZETECİLİĞE HÜRRİYET GAZETESİNDE BAŞLADI

Yalçın Çakır, gazetecilik kariyerine 1978 yılında Hürriyet gazetesinde serbest bölge muhabiri olarak başladı. Muhabirliğe başladığında bir yandan okurken bir yandan da taksi durağında telefonlara bakarak aile ekonomisine katkıda bulundu.

GEÇİMİNİ SAĞLAMAK İÇİN FOTOĞRAFÇILIK YAPTI

Geceleri gazinolarda ve eğlence mekanlarında fotoğrafçılık yapan Yalçın Çakır, Hürriyet gazetesinden hariç olarak Milliyet, Cumhuriyet ve Yeni Asır gazetelerinde de görev yaptı. Aynı zamanda bir süre de, Nurettin Sözen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı iken, kendisinin danışmanlığını üstlendi.

1992'DE FLASH TV'DE GÖREVE BAŞLADI

1992'de Flash TV'de görev almaya başlayan Yalçın Çakır, 2 kez ara vermesine rağmen Flash TV'de görevini sürdürdü. Flash TV'de "Düzlem Ayna", "Yüzyüze", "Flaş Ekip", "Evlat Acısı", ve "Evlat Hasreti" gibi programları yaptı.

2004'TE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

2004'te aşırı stres nedeniyle kalp krizi geçirdi. 2007'de sunuculuğuna başladığı Gerçeğin Peşinde programını 2012 yılının Ağustos ayında sonlandıran Yalçın Çakır, 2013 yılının Eylül ayından 2017'nin Ocak ayına kadar Flash TV kanalında ana haber bültenini sundu.

BEYAZ TV'DE YALÇIN ABİ PROGRAMINI YAPIYOR

25 yıldır çalıştığı Flash TV'den ayrılarak, kayıpların aranacağı ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmaya çalışılacağı bir reality show programı için Beyaz TV ile anlaştı. 27 Şubat 2017 tarihinde de "Yalçın Abi" adlı reality programına başladı.

Son Dakika Güncel Yalçın Çakır Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi! Yalçın Çakır Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement