Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırılan Far Parçası Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırılan Far Parçası Yakalattı

Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırılan Far Parçası Yakalattı

AMASYA'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından kaçan otomobil sürücüsü, aracın sağ farının kırılan parçasından yola çıkan jandarma ekibi tarafından bulunup yakalandı.

17.10.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından kaçan otomobil sürücüsü, aracın sağ farının kırılan parçasından yola çıkan jandarma ekibi tarafından bulunup yakalandı.

Amasya'nın merkeze bağlı Albayrak Köyü'nde 18 Eylül akşamı yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşındaki Emine Güneş'e otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, Güneş hayatını kaybetti. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaza sonrasında kaçan otomobil sürücüsünün tespit edilmesi için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede buldukları far parçasındaki seri numarası ve boya analizinden, modeli tespit edilen mavi renkli otomobili bulmak için harekete geçti. Tokat, Çorum, Amasya ve Samsun'da bulunan yedek parçacılar ile oto cam satıcılarını araştıran jandarma ekipleri kazanın olduğu yere yakın olan Turhal İlçesi'nde araştırmasını yoğunlaştırdı. Mobese kayıtlarının da incelemesinin ardından jandarma ekipleri dün bir kaportacıya gelerek hasarlı noktaları giderilen otomobilin astar boyası yapılmak istendiğini belirledi. 06 PY 579 plakalı otomobilin tamiri sırasında başında beklediği iddia edilen Ahmet Duran E. ise jandarma ekiplerine bir hayvana çarptığını ve otomobilinin hasar gördüğünü bu nedenle tamir için getirdiğini söyledi. Ancak jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından olay yerinde bulunan kırık parçaların bu otomobile ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine Ahmet Duran E. gözaltına alındı. Şüpheli, Turhal Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırılan Far Parçası Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement