Cartoon Network Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Cartoon Network Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiriyor

Cartoon Network Türkiye\'de Bir İlki Gerçekleştiriyor

Görme engelli çocuklar 23 Nisan'da BEN10 seyredebilecek.

17.04.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cartoon Network'ün ülkemizde ve dünyada en sevilen çizgi karakterlerinden Ben10'in üç macera filmi, 23 Nisan'a özel olarak görme engelli çocuklar için seslendirilecek. Dönüştüğü 10 uzaylı, çok özel güçlere sahip olmasını sağlayan Omnitrix adındaki saati ile kötülüklerle savaşıp, dünyayı yok olma tehlikesinden kurtaran Ben10'in serüvenleri özellikle erkek çocukları tarafından ilgi, merak ve heyecanla takip ediliyor.

Cartoon Network, 23 Nisan'da görme engelli çocukları unutmadı ve Türkiye'de ilk defa televizyonda gösterilmek üzere bir filmi özel tekniklerle seslendirerek çocukların görmeden de aynı keyfi almalarına olanak tanıdı. Üstelik Ben10'in üç farklı macerasını; "Ben10 Zamanla Yarış", "Ben 10 Uzaylı Kovanı" ve "Ben 10 Bütün Uzaylıları Yoket". Böylece çocuklar, orijinalinde konuşma olmayan yerlerdeki hareketleri/geçişleri de anlama imkanına sahip olarak filmin bütünündeki tüm aksiyon ve eğlenceyi duyarak yaşayacaklar.

23 Nisan Çocuk Bayramı'na özel olarak şimdilik üç Ben10 macerasını görme engelli çocuklar için hazırlayan Cartoon Network, önümüzdeki günlerde bu çalışmayı sosyal sorumluluk projesi olarak ele almayı ve çocukların ilgisini çeken diğer çizgi karakterlere de uygulamayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cartoon Network Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement