Çat Belediye Başkanı Hikmet Kılıç, Bayramı Dolu Dolu Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Çat Belediye Başkanı Hikmet Kılıç, Bayramı Dolu Dolu Geçiriyor

Çat Belediye Başkanı Hikmet Kılıç, Bayramı Dolu Dolu Geçiriyor

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hizmetleriyle bu bayrama da damgasını vurdu.

18.07.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hizmetleriyle bu bayrama da damgasını vurdu. Başkan KIlıç, ilçeye bağlı mahalle köylerdeki hanelerin tamamına şeker ikramında bulundu. Başkan Kılıç, "Bizim bir tek arzumuz var, o da kıymetli Çatlı hemşehrilerimizin ağzında hizmete dair bir tat bırakmak. Onu da Allah'ın izniyle başaracağız. Hizmetlerimiz ardı arkası kesilmeden devam edecek" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Ramazan bayramını dolu dolu geçiriyor. Bayram namazını ilçeye bağlı Aağaköy Mahallesi'nde kılan Başkan Kılıç, vatandaşlarla bayramlaştı, dualarını aldı. İlçeye bağlı mahalle köyleri ziyaret ederek bayramlaşan Kılıç, ilçe merkezindeki bayramlaşma törenine de katıldı. Çat Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma törenine Kaymakam Ramazan Pektaş, Garnizon Komutanı Hüseyin Fırat, Cumhuriyet Savcısı ŞÜheda Oktay Aslan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Neslihan Kesici, daire müdürleri ve kurum amirleri katıldı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet KIlıç, bayramh ziyaretlerini gün boyunca sürdürürken, yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi. Kılıç, askeri kışlaları da ziyaret ederek, askerlerle bir araya geldi, sohbet etti.

Öte yandan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet KIlıç, Erzurum'da bir ilke daha imza atarak, hanelere şeker ikramında bulundu. Talimatıyla ilçeye bağlı mahalle köylerdeki evlere paketlerle şeker dağıtan Başkan Kılıç, "Bizim amacımız ilçemize ve insanımıza hizmet ederek ağızlarda bir tat bırakmak. Yatırımlarımızla ve hizmetlerimizle inşallah bunu da başaracağız" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çat Belediye Başkanı Hikmet Kılıç, Bayramı Dolu Dolu Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kkader araz: Beledye Başkanımız çok şeker allah ondan razı olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement