Çavuşoğlu'ndan Teröre Karşı Videolu Destek Mesajı - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu'ndan Teröre Karşı Videolu Destek Mesajı

ANKARA (AA) – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) "Nefret Yok, Korku Yok" kampanyasına destek için yayınladığı videoda "Gün, teröre karşı birlikte olma günüdür.

21.06.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) "Nefret Yok, Korku Yok" kampanyasına destek için yayınladığı videoda "Gün, teröre karşı birlikte olma günüdür. Nerede olursa olsun hep birlikte bu nefrete karşı durmalıyız." dedi.

Çavuşoğlu, Twitter hesabı üzerinden "No Hate, No Fear/ Nefret Yok, Korku Yok" kampanyasına dair yayınladığı görüntülü mesajda, terörizmin hedefinin korku ve nefrete teslimiyeti sağlamak olduğunu belirtti.

Terörün milliyeti, dini ve etnik kökeninin olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, "Gün, teröre karşı birlikte olma günüdür. Nerede olursa olsun hep birlikte bu nefrete karşı durmalıyız." ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu videolu mesajında şunları kaydetti:

"Gün aynı zamanda Avrupa Konseyi'nin ortak değerlerini savunma günüdür. Ben de tüm kalbimle AKPM Başkanı (Pedro) Agramunt'un 'Korkma' kampanyasını destekliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu'ndan Teröre Karşı Videolu Destek Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement