Çayda Çıra Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik - Son Dakika
Güncel

Çayda Çıra Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik

Daha temiz bir Elazığ için çalışmalarına aralıksız devam eden Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çayda Çıra Mahallesi'nde kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

24.10.2014 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekipler, Çayda Çıra Mahallesi'nde etrafa dağılan çöpleri toplarken mahallede bulunan çöp konteynırları da Elazığ Belediyesi araç filosuna yeni katılan çöp konteynırı yıkama aracıyla yıkandı.

Temizlik İşleri ekipleri ayrıca hava koşulları nedeniyle kirlenen Belediye otobüs duraklarını da sıcak suyla yıkadı.

CAMİ İMAMI OSMAN AYDIN: "BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Daha önce birçok mahallede bulunan camilerin halılarını mobil cami temizlik aracıyla yıkayan ekipler, Çayda Çıra Mahallesi'nde bulunan Çayda Çıra Toki Camisinin de halılarını yıkadılar.

Çayda Çıra Toki Camisi imamı Osman Aydın yaptığı açıklamada, Toki Camisinin halılarının yıkanmasından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

MUHTAR HIDIR TÜRKMEN:"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Çayda Çıra Mahallesi Muhtarı Hıdır Türkmen ise temizlik çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkmen, "Toki Camimiz yeni yapıldığı için genel bir temizlik çalışması yapılmamıştı. Bundan dolayı da mahalle sakinlerimiz şikâyetçiydi. Belediye ekiplerimiz camimizin halılarını temizlediler Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

Yağışlardan dolayı otobüs duraklarının ve çöp konteynırlarının kirlendiğini belirten muhtar Türkmen Mahalle sakinlerinin artık temiz bir şekilde durakları kullanabileceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çayda Çıra Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement