Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor Soyunma Odaları

Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor Soyunma Odaları

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Atiker Konyaspor karşısında alınan beraberliğin kendileri için normal bir skor olduğunu söyledi.

20.08.2016 22:30

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Atiker Konyaspor karşısında alınan beraberliğin kendileri için normal bir skor olduğunu söyledi.

Atiker Konyaspor'un geçen sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar itibariyle çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Karaman, hazırlık kampı, alınan sonuçlar ve yapılamayan transferler itibariyle iyi bir takım karışısında sınav vermenin kolay olmadığını söyledi.

KARAMAN: MAĞLUP OLSAYDIK, ÇOK ÜZÜLÜRDÜK

Karaman, oyunu ilk bölümde kontrol eden ve pozisyonlar yaratan takım olduklarını belirterek, "Oyunun kontrolü genelde bizdeydi. İkinci yarıya iyi başlamadık ve baskı yedik. Bu dakikalarda rakip mükemmel bir gol attı. Maçtan önce planlamamızda adam markajı vermiştik, ama bu pozisyonda olmadı. Daha sonra oyuna giren genç oyuncular müthiş katkı yaptı. Her şeye rağmen 1-1'lik skor bizim için iyi. Mağlup olsaydık çok üzülürdük. Bu skor bizim açımızdan normal" dedi.

Karaman, takıma en az 4 oyuncu transferi yapmanın daha şart olduğunu da sözlerine ekledi.

AYKUT KOCAMAN: 1-1'LİK SKOR, ÇOK DA KÖTÜ DEĞİL

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, sıcak ve nemli bir havada her iki takım oyuncularının canla başla mücadele ettiğini belirterek, 20'nci dakikaya kadar oyunu istedikleri gibi götürdüklerini söyledi.

Bu bölümden sonra üçüncü bölgede top kayıpları yaşadıklarına dikkat çeken Kocaman, "Basit pas hataları rakibin iştahını açtı ve hızlı ataklar yemeye başladık. Devre bitmeden oyunda denge sağlamaya çalıştık. Gol yemeden ilk devreyi kapatmak, bizim adımıza futbol şansı oldu. İkinci yarıya yanlışları düzelterek başlamak istedik. Rakip kaleye doğru gitmeye başladık ve öne geçtik. 80'inci dakikaya kadar her şey yolunda gitti ve rakibe etkili olma şansı vermedik. Son dakikalarda yorgunlukla ve skoru koruma duygusu ile rakip üzerimize geldi. Son dakikalarda golü kalemizde gördük. Bu havada Rize deplasmanında 1-1'lik skor çok da kötü değil" diye konuştu.

HAKEMLERE ELEŞTİRİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 'hakemler baskı altında kaldığını hissettirmemesi lazım' ifadesi kullandığını hatırlatan ve bu söze katıldığını ifaden Kocaman, şunları söyledi:

"İnsani hata olabilir. Ama hakemler baskı altında kaldığını hissettirmemesi lazım. Hakem belli bölümden sonra seyircinin baskısı altında kalarak yanlış kararlar verdi. Hakemler baskı ile 'biraz yol vereyim' diyebiliyor. Hakemler, hakem olmalı. Doğruyu özgür irade ile vermeliler." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement