Çayyolu Metrosu Normale Döndü - Son Dakika
Yerel

Çayyolu Metrosu Normale Döndü

Çayyolu Metrosu Normale Döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Koru İstasyonu girişindeki makaslarda gece saatlerinde meydana gelen teknik arızanın giderildiğini duyurdu

28.08.2014 12:49  Güncelleme: 13:35

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sinyalizasyon sistemleri entegrasyon çalışmaları sırasında Koru İstasyonu girişindeki makaslarda gece saatlerinde meydana gelen teknik arızanın giderildiğini ve seferlerin sabah 09.55'de yeniden başladığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi'den yapılan yazılı açıklamada, Çayyolu- Kızılay Metrosu'nun son iki istasyonu olan Çayyolu ve Koru istasyonlarında sabaha karşı çalışmalar sırasında meydana gelen teknik arızanın giderildiği ifade edildi.

Metronun saat 09.55'te normal seferlere başladığı belirtilerek, yapımcı İtalyan firmanın her gün, gece saatlerinde yaptığı sinyalizasyon sistemleri entegrasyon çalışmaları sırasında Koru İstasyonu girişindeki makaslarda sıkıntı yaşandığının tespit edildiği kaydedildi.

Meydana gelen sıkıntı nedeniyle son iki istasyon olan Çayyolu ve Koru istasyonlarına metro seferlerinin yapılamadığı, Kızılay-Ümitköy arasındaki seferlerin ise kesintisiz olarak devam ettiği vurgulandı.

Çayyolu ve Koru istasyonlarındaki vatandaşların ise Ümitköy istasyonuna EGO otobüsleriyle taşındığı kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çayyolu Metrosu Normale Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement