Çekmeköy'de Kaybolan Lise Öğrencisi - Son Dakika
Güncel

Çekmeköy'de Kaybolan Lise Öğrencisi

Çekmeköy\'de Kaybolan Lise Öğrencisi

Ant Sekban: ''Aklım hep annemdeydi.

30.12.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy'de 4 gün önce kaçırıldığı öne sürülen ve dün gece ailesine teslim edilen 16 yaşındaki Ant Sekban, alıkonulduğu zamanda annesinin halini düşündüğünü belirterek, fidyeyle ilgili birşey duymadığını söyledi.

Reşadiye köyünde okuldan dönerken kaybolan ve 4 gün sonra ailesine teslim edilen lise 2. sınıf öğrencisi Sekban, ailesiyle gazetecilere açıklama yaptı.

Olaya ilişkin bilgi veren Ant Sekban, okuldan çıkıp eve yaklaştığı sırada beyaz bir araçla gelen kişilerin kendisine adres sorduğunu, daha sonra kendisini birden arabaya çektiklerini anlattı. Söz konusu araçla biraz dolaştıklarını bildiren Sekban, ardından Kurtköy'de günlük kiralandığını düşündüğü bir eve geldiklerini dile getirdi.

Sekban, kendisini alıkoyan kişilerle birbirlerine ısındıklarını ve birlikte yemek yediklerini ifade ederek, "İyi davrandılar bana. Pazartesi gününe kadar aynı evde kaldık, arabayı kullananı görmedim, eve çıkmadı. Üç farklı isim kullandılar ve ben 'ağabey' diye hitap ettim" diye konuştu.

Durumunun ne olacağını sorduğu belirten Sekban, kendisiyle birlikte kalan kişinin de yaşananlardan sıkıldığını söylediğini kaydetti.

Sekban, şunları söyledi:

"Keyifli ortam vardı, haberleri de izledik. Aklım hep annemdeydi. Fidye istemekle ilgili birşeyden söz etmediler. Akşam saatlerinde 'gidiyoruz' dedi ve giyindik çıktık, anayolu bulmaya çalıştık, o soldan gitti, ben sağdan gittim. Birine sordum ve o adam telefonunu verdi ve amcama telefon ettim. 'Sultanbeyli'deyim 10 liram var nasıl geleceğim' dedim? O adam ailem gelene kadar beni evine götürdü."

Amca Muzaffer Sekban ise Ant'ın annesinin telefonuna bir mesaj geldiğini belirterek, "Aradığımızda Ant çıktı, 'bir amca var' diyerek telefonu ona verdi ve Gümüşhaneli bir adam çıktı ve 'otelde buluşalım' dedik, jandarma da bizden bir iki dakika sonra geldi, aldı ve buluştuk" ifadelerini kullandı.

Muzaffer Sekban, gösterdiği çaba dolayısıyla jandarma ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Ant Sekban, 26 Aralık'ta evinin bulunduğu Reşadiye köyünde okuldan döndüğü sırada kaybolmuş, kaçırıldığı öne sürülen Sekban dün gece ailesine kavuşmuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çekmeköy'de Kaybolan Lise Öğrencisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement