Celal Karapınar Balıkesir'de Konuştu - Son Dakika
Güncel

Celal Karapınar Balıkesir'de Konuştu

Celal Karapınar Balıkesir\'de Konuştu

Genel Başkan Karapınar iş güvencesinin kendileri için kırmızı çizgi olduğunu söyledi.

12.03.2013 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Bol, Marmara Şube Başkanı Muharrem Kılıç, Balıkesir İşyeri Temsilcisi Hüseyin Çolak ile birlikte Balıkesir'de konuştu.

Genel Başkan Karapınar iş güvencesinin kendileri için kırmızı çizgi olduğunu söyledi. Karapınar kazanımlarının bir bir ellerinden alınmak istendiğini, buna asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Memurun iş güvencesini elinden almak isteyenlerin karşılarında her zaman Türkiye Kamu-Sen'i bulacağını kaydeden Genel Başkan hükümete de yüklenerek "Ateşle oynamayın. Bu ateş sizin hepinizi yakar. Bundan vazgeçin. Asla taviz vermeyiz. Gerekirse grev yaparız, iş bırakırız" dedi.

Genel Başkan Karapınar "Tüm ek ödemeler emekliliğe sayılsın, emekli maaşı düşmesin" kampanyasına tüm kamu çalışanlarının destek verdiğini ve bu kampanyanın 15 Nisan'a kadar süreceğini hatırlattı.

Genel Başkan 921 bin kişinin emekli olmak için beklediğini ancak emekli maaşlarının düşük olduğundan dolayı sıkıntı yaşandığını vurgulayarak, emekli maaşlarının arttırılması ile birlikte kamu da 1 milyon gence de iş imkanı doğacını belirtti.

Karapınar "Ülkenin birlik-beraberliğinden taviz verilmemeli. Ülkenin dili, dini, bayrağı birdir. Hükümete göre açılımın zirvesi İmralı ancak bize göre de ihanet sürecidir. Eğer bu bile bile yapılıyorsa millete ihanet yapılıyor, bilinmeden yapılıyorsa delalet ve gaflet içindesinizdir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Celal Karapınar Balıkesir'de Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement