Çeliktepeliler İftar Sofrasında Ramazan'ın Bereketini Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Çeliktepeliler İftar Sofrasında Ramazan'ın Bereketini Paylaştı

Çeliktepeliler İftar Sofrasında Ramazan\'ın Bereketini Paylaştı

Kağıthane Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında bir araya gelen Çeliktepe Mahallesi sakinleri, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştı.

10.07.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında bir araya gelen Çeliktepe Mahallesi sakinleri, Ramazan'ın bereketini birlikte paylaştı.

Kağıthane Belediyesi, insanların kaynaştığı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında her gün bir mahallede kurduğu iftar sofralarıyla ilçe sakinlerini buluşturuyor. Ramazan'ın manevi atmosferini sosyal hayata yansıtan bu sofralarda buluşan Kağıthaneliler, paylaşmanın ve birlikteliğin mutluluğunu yaşıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç ile birlikte ev sahipliği yaptığı Çeliktepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde kurulan iftar yemeğine Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediyesi Meclis Başkan Vekili Meryem Tekbıyık, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, Özel Kalem Müdürü Nuran Sevinç, Kültür Müdürü Sedat Bika, meclis üyeleri, STK temsilcileri, oda başkanları, esnaf ve mahalle sakinleri katıldı. Yıllardır Ramazan'ın manevi havasını tüm Kağıthane'ye taşıma amacıyla her mahallede sokak iftarı düzenlediklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Ramazan paylaşmak, yardımlaşmak ve berekete ortak olmaktır. 500 bin komşumuzla birlikte biz her Ramazan'da bu duyguları yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Aynı apartmanda ya da aynı sokakta oturup birbirini yeterince göremeyen insanlar iftar sofralarında bir araya gelerek kaynaşıyorlar. Bugün Çeliktepe Mahallesi'nde olduğu gibi. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarımıza ve Ramazan etkinliklerimize komşularımızın ilgisi bizleri çok sevindiriyor" dedi.

Okunan ezanın ardından dualarla oruçlarını açan Kağıthaneliler, yemeğin ardından çocuklarıyla birlikte Hasbahçe etkinlik alanına geçerek geç saatlere eğlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeliktepeliler İftar Sofrasında Ramazan'ın Bereketini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement