Cem Adrian'dan; Aynı Güne İkinci Konser - Son Dakika
Kültür Sanat

Cem Adrian'dan; Aynı Güne İkinci Konser

Cem Adrian\'dan; Aynı Güne İkinci Konser

Cem Adrian; farklı şehirlerde verdiği konserlerine ara vermeden devam ediyor.

28.02.2013 10:54

Güçlü besteleri, çarpıcı şarkı sözleri ve çok özel sesiyle oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cem Adrian; 1 Mart 2013, Cuma akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi sahnesinde vereceği konserin biletleri, hayranlarının yoğun ilgisi üzerine anında tükenince, aynı gün aynı salona ard arda iki konser verecek!

Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Adrian'ın, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde vereceği konserin biletlerinin günler öncesinde tükendi. Bilet bulamayan Cem Adrian hayranlarının yoğun talebi karşısında organizasyon firması, aynı gün aynı salonda, daha erken saatte bir konser daha organize etti. Adrian; 1 Mart 2013, Cuma akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde önce saat 18:00'de, ardından 20:00'de üst üste vereceği iki konserde hayranlarıyla buluşacak.

"Emir" adlı albümüyle başlayıp "Kayıp Çocuk Masalları"yla devam eden hikâyesinin son albümü olan "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan 12 şarkının tümü, müzik çalışmalarını kendine özgü tarzı ve tavrı ile sürdüren Cem Adrian'ın imzasını taşıyor. Albümdeki besteler; piyano ve keman ağırlıklı ezgileri ve etkileyici sözleriyle sanatçının özgün tarzını bir kez daha ortaya koyarken; albümde, Nisan ayında hayatını kaybeden, Türkiye'nin en önemli kadın müzisyenlerinden Ayten Alpman'ın Cem Adrian ile çok özel bir düeti de yer alıyor. "Hani Bazen" adlı şarkı Ayten Alpman'ın son kaydı olması nedeniyle, tüm müzik dünyası ve Cem Adrian için büyük anlam taşıyor.

Cem Adrian'ın, 1 Mart 2013, Cuma akşamı saat 18:00'de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde vereceği konserin biletleri Biletix'ten ve mekanın gişesinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cem Adrian'dan; Aynı Güne İkinci Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement