Cem Vakfı Kadın Kolları'ndan Gegeoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cem Vakfı Kadın Kolları'ndan Gegeoğlu'na Ziyaret

Cem Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’yla bir araya geldi.

24.05.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'yla bir araya geldi.

CEM Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Neşe Yunak, Nurten Yıldırım, Naile Şirin, Huriye Karakuş, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Gegeoğlu, Edirne Belediyesi'nin kadınlara yönelik uyguladığı projeler hakkında bilgi verdi.

Edirne Belediyesi olarak kadınlara verdikleri öneme dikkat çeken Gegeoğlu, "Kadınlarımızın sosyal yaşama dahil olması bizim en büyük arzumuz. Bu nedenle belediye bünyesinde 3. Kadın merkezimizi açtık. Şuan faaliyette olan 3 kadın merkezinde kadınlarımızın sosyal yaşama daha aktif katılabilmeleri, günlük bakımları yapabilmeleri, meslek edinme kursları ile çalışma hayatında yer alabilmeleri için çeşitli faaliyetlere imza atıyoruz. Kadınlarımıza aynı zamanda kadın merkezlerimizde hukuki ve psikolojik destek de veriyoruz. Her hafta farklı mahallelerde düzenlediğimiz Edirne gezileriyle de kadınlarımızın yaşadığı kenti daha yakından tanımalarına olanak sağlıyoruz" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'na tüm kadınlar adına teşekkür eden Meryem Çelik de Cem Vakfı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cem Vakfı Kadın Kolları'ndan Gegeoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement