Cem Yılmaz'ın Seslendirdiği "Arı Filmi" Cuma Akşamı Show TV'de - Son Dakika
Güncel

Cem Yılmaz'ın Seslendirdiği "Arı Filmi" Cuma Akşamı Show TV'de

Cem Yılmaz\'ın Seslendirdiği "Arı Filmi" Cuma Akşamı Show TV\'de

İnsan hayatının tuhaf ayrıntılarını arı dünyasına uyarlayan filmde Arı Barry B. Benson karakterini Cem Yılmaz seslendiriyor.

28.02.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan hayatının tuhaf ayrıntılarını arı dünyasına uyarlayan filmde Arı Barry B. Benson karakterini Cem Yılmaz seslendiriyor. Vanesaa karakterini Aysun Topar, Adam karakterini Serhat Tutumluer ve Ken karakterini Yetkin Dikinciler'in sesinden dinleyeceğiz.

Arı Barry B. Benson üniversiteden mezun olduğunda hayatı boyunca yalnızca tek bir işinin olacağını görür ve bu durum karşısında hayal kırıklığına uğrar. Bal getirmekten sorumlu olan ve petekten dışarı çıkarak çiçeklerden bal üretimi sağlayan ve ancak bu yolla dış dünyayı deneyimleyen arılar ekibine katılır.

New York'taki ilk gününde ölümün eşiğine gelen Barry'nin hayatını Vanessa adlı çiçekçi bir kadın kurtarır ve böylelikle aralarında sıkı bir dostluk doğar. Bu sayede insanlar dünyasını daha yakından tanıyan Barry, tüketilen bal miktarını ve arıların ürettikleri ballara insanların zorbalıkla el koyduğunu görünce insan ırkını mahkemeye vermeye karar kılar. Bu karar sonucunda insanlar ve arılar arasında daha önce hiç gerçekleşmemiş olan bir çatışma başlar ve Barry bu çatışmanın tam merkezindedir.

2007 yılında vizyona girmiş olan ve izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak olan "Arı Filmi" 28 Şubat Cuma günü saat 20:00'de Show TV ekranlarında olacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Yılmaz'ın Seslendirdiği 'Arı Filmi' Cuma Akşamı Show TV'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement