ÇEMYO'ya Öğrenci Yurdu Yapılacak - Son Dakika
Yerel

ÇEMYO'ya Öğrenci Yurdu Yapılacak

ÇEMYO\'ya Öğrenci Yurdu Yapılacak

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yakında taşınacakları Veliköy'e Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu ve spor salonu yapılacağını söyledi.

24.09.2014 09:17  Güncelleme: 09:57

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yakında taşınacakları Veliköy'e Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu ve spor salonu yapılacağını açıkladı.

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, 22 Ekim'de başlayacak olan yeni eğitim döneminde, Veliköy'de yapımı tamamlanan yeni Meslek Yüksek Okul Binası'nda olacaklarını anımsatarak, yeni kampüse Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'in öğrenci yurdu ve spor salonu yapma sözü verdiğini açıkladı.

Okulun müteahhit tarafından henüz tesliminin yapılmadığını hatırlatan ÇEMYO Müdürü Buluş, "Çerkezköy Belediyemiz geçici kabulünü yaptı. Bazı eksiklikler nedeniyle müteahhide ceza da kesildi. Şu günlerde kesin kabulünün yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Belediye tarafından yapılan yeni binayla birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'in de Meslek Yüksek Okulu için öğrenci yurdu ve bir de spor salonu yapma kararı aldığını belirten Okul Müdürü Buluş, "Biliyorsunuz Veliköy'deki yer üniversitemize verilmedi. Şu anda tahsisli. Sayın Rektörümüz buranın 'Tapusu verilirse öğrenci yurdu ve spor salonu yaparım' dedi. Çerkezköy Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay, tapuyu vereceklerini söyledi. Namık Kemal Üniversitesi'nin Tekirdağ'daki kampüsünde olduğu gibi bizim Veliköy Kampüsü'nde de öğrenci yurdu yapılacak. Bir de öğrencilerimiz için spor salonu rektörlüğümüz tarafından yapılacak" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÇEMYO'ya Öğrenci Yurdu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement