Cengiz Kayıkçı: "Atalay Filiz Kesinlikle Yalan Söylüyor" - Son Dakika
Güncel

Cengiz Kayıkçı: "Atalay Filiz Kesinlikle Yalan Söylüyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tarih öğretmeninin yakını Cengiz Kayıkçı'nın açıklamaları Seri cinayet zanlısı Filiz'in yakalanması İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Filiz'in Anadolu Adalet Sarayı'ndaki sorgusu devam ediyor Cengiz Kayıkçı: " Filiz kesinlikle yalan söylüyor.

13.06.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tarih öğretmeninin yakını Cengiz Kayıkçı'nın açıklamaları Seri cinayet zanlısı Filiz'in yakalanması

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Filiz'in Anadolu Adalet Sarayı'ndaki sorgusu devam ediyor

Cengiz Kayıkçı:

" Filiz kesinlikle yalan söylüyor. Eğer yengem Fatma tanımış olsaydı, kesinlikle bizimle paylaşırdı. Olayın olduğunun akşamı bizimleydi, eğer birşeylerden şüphelenmiş olsaydı kesin söylerdi. Diğerlerini neden öldürdüyse onu da o yüzden öldürdü."

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, Anadolu Adalet Sarayı'ndaki sorgusu devam ediyor.

Tarih öğretmeninin yakını Cengiz Kayıkçı: " Filiz'in ifadesinde kimliğini öğrendiği için öldürdüğünü öne sürmesine " kesinlikle yalan söylüyor" dedi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından sorgulanan Filiz ilk ifadesinde, Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'yı, kimliğinin deşifre olduğu korkusuyla öldürdüğü iddia edildi.

İstanbul emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirlerince ifadesi alındıktan sonra Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Atalay Filiz, Adliyede sorgusu devam ederken tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın yakını Cengiz Kayıkçı, Filiz'in ilk ifadelerine ilişkin şunları kaydetti:

" Filiz kesinlikle yalan söylüyor. Eğer yengem Fatma tanımış olsaydı, kesinlikle bizimle paylaşırdı. Olayın olduğunun akşamı bizimleydi, eğer birşeylerden şüphelenmiş olsaydı kesin söylerdi. Diğerlerini neden öldürdüyse onu da o yüzden öldürdü. Fatma Hanım'da evin anahtarının olup olmadığını bilmiyorum ama Fatma abla tek başına onun evine girmesi söz konusu değildir. Atalay Filiz'in odası ile Fatma Ablamın odasının arasında 4-5 metre mesafe var, girmesi imkansızdır. Atalay Filiz o evden çıkarılmak isteniyordu."

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay

Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni, 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu. Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay Filiz'in, 16 Eylül 2013'te o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da belirlenmişti.

Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay Filiz'in, sahte kimlikle yurtdışına kaçtığı ve bir süre sonra geldiği İstanbul'da yaşamaya başladığı, çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı belirtilmişti.

Cengiz Kayıkçı: "Atalay Filiz Kesinlikle Yalan Söylüyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cengiz Kayıkçı: 'Atalay Filiz Kesinlikle Yalan Söylüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement