Cengiz Küçükayvaz'a Hediye Yağmuru - Son Dakika
Yerel

Cengiz Küçükayvaz'a Hediye Yağmuru

Cengiz Küçükayvaz\'a Hediye Yağmuru

Kütahya’nın Simav ilçesinde, belediyenin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında 2 gün boyunca sahnede seyircileri gülmekten kırıp geçiren güldürü ustası ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz hediye yağmuruna tutuldu.

14.07.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde, belediyenin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında 2 gün boyunca sahnede seyircileri gülmekten kırıp geçiren güldürü ustası ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz hediye yağmuruna tutuldu.

Belediye Meydanı'nda 2 gün gerçekleşen etkinlikler kapsamında sahne alan Cengiz Küçükayvaz ve ekibi sergilediği skeçler ve animasyon gösterileriyle Simavlıları kahkahaya boğdu.

Yaklaşık 2 saat süren oyunun sonunda sahneye çıkan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur başta olmak üzere Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan günün anısına birer porselen fincan takımı hediye ederken, Aynur Demir isimli bir bayan da Cengiz Küçükayvaz'a minyatür beşik ve bez bebek takdim ederek hediye yağmuruna tuttu.

Vatandaşlar beğeniyle izledikleri ramazan eğlencesi programı sonunda Cengiz Küçükayvaz başta olmak üzere tanınmış diğer tiyatro ve sinema sanatçılarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için kuyruğa girdi.

Ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz, ilgilerinden dolayı Simavlılara teşekkür etti. Küçükayvaz, "Ben de sizleri çok seviyorum. Ben Uşak'lıyım. Yani sizin hemşeriniz sayılırım. Bu yörenin çocuğuyum. Hamurumuz aynı" dedi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz Küçükayvaz'a Hediye Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement