Cengiz Küçükayvaz, Hisarcık'ta - Son Dakika
Yerel

Cengiz Küçükayvaz, Hisarcık'ta

Cengiz Küçükayvaz, Hisarcık\'ta

Televizyon ve sinema dünyasının tanınmış oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediyenin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahnelediği “7 Kocalı Hürmüz” adlı oyunu ile seyircilere keyifli anlar yaşattı.

11.07.2015 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon ve sinema dünyasının tanınmış oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Belediyenin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahnelediği "7 Kocalı Hürmüz" adlı oyunu ile seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Hisarcık Belediyesinin Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu ve Temaşaül-Curcuna ekibi Cumhuriyet Meydanında "7 Kocalı Hürmüz" adlı oyunla sahne aldı. Programın başında sahneden elinde davuluyla seyircilerin yanına inen Küçükayvaz, seyircilerin isminden söylediği manilerle onlardan bahşiş aldı.

Uşaklı Sanatçı Cengiz Küçükayvaz ve Temaşaül Curcuna ekibinin sergilediği "7 Kocalı Hürmüz" adlı oyun seyirciyi kahkahaya boğdu. Orta oyunundan örnekler ve çeşitli skeçlerle program yaklaşık 2 saat sürdü.

Programın sonunda Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, gecenin anısına sanatçı Cengiz Küçükayvaz'a çini tabak hediye etti.

Geceye Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve vatandaşlar katıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz Küçükayvaz, Hisarcık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement