CEO Club'da Liderler Türkiye'nin Dijital Dönüşümünü Konuştu - Son Dakika
Güncel

CEO Club'da Liderler Türkiye'nin Dijital Dönüşümünü Konuştu

CEO Club\'da Liderler Türkiye\'nin Dijital Dönüşümünü Konuştu

"Dijital Dönemde Liderlik ve Strateji" temalı toplantıda iş dünyasının liderleri, Türkiye'de dijital dönüşümün rotasını değerlendirdi.

15.04.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda ve OC&C Strategy Consultants etkinlik sponsorluğunda düzenlenen CEO Club organizasyonu bugün gerçekleşti. "Dijital Dönemde Liderlik ve Strateji" temalı toplantıda iş dünyasının liderleri, Türkiye'de dijital dönüşümün rotasını değerlendirdi.

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen geleneksel CEO Club toplantıları kapsamında, Türkiye iş dünyasının liderleri bir araya geldi. OC&C Strategy Consultants'ın etkinlik sponsorluğunda "Dijital Dönemde Liderlik ve Strateji" başlığıyla gerçekleşen zirve, 14 Nisan tarihinde İstanbul Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleşti.

"Dijital Dönemde Liderlik ve Strateji Zirvesi"nde, Türkiye'de iş dünyasına yön veren holding ve kuruluşların başkanları ve genel müdürleri, dijitalleşme yolundaki Türkiye'nin bu dönüşümle kazanacağı toplumsal ve ekonomik faydayı konuştu. Mobilleşme ve e-dönüşüm trendi kapsamında sektörlerin dijital teknolojileri benimseyerek açığa çıkarabileceği potansiyel için stratejik yol haritaları panelde tartışıldı. Makineler arası iletişim, bulut bilişim ve mobil cüzdan sistemleriyle gelen sektörel inovasyonu konuşan liderler, Türkiye'nin 2023 hedeflerine yönelik sürdürülebilir büyümesi ve toplumsal kalkınması için dijital dönüşüme vurgu yaptı.

Zirve, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve OC&C Strategy Consultants Ortağı Türkmen Deniz'in açılış konuşmalarıyla başladı. Dijital Dönemde Liderlik ve Strateji Paneli'nde moderatörlüğü OC&C Strategy Consultants Kurucu Ortağı Chris Outram üstlenirken, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş konuşmacı olarak yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CEO Club'da Liderler Türkiye'nin Dijital Dönüşümünü Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement