Cepkask'tan Yurt Dışına Çıkacaklara Hizmet Paketi - Son Dakika
Güncel

Cepkask'tan Yurt Dışına Çıkacaklara Hizmet Paketi

Cepkask, yılbaşında yurt dışına gidecek tatilcilere cep telefonu hizmet paketi sunuyor.

02.12.2014 12:48

Cepkask, yılbaşında yurt dışına gidecek tatilcilere cep telefonu hizmet paketi sunuyor.

Cepkask açıklamasına göre, yeni yılın gelmesiyle yurt dışında tatil planları yapanlar cep telefonlarını hırsızlığa karşı koruma altına alabiliyor. Cepkask yurt dışında da geçerli olan cep telefonu hizmet paketiyle kullanıcıları olası mağduriyetlerden koruyor.

Yılbaşı tatilini yurt dışında geçirmek isteyen kullanıcılar, yeni cep telefonlarını "ekask.com.tr"den güvence altına alabiliyor.

Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, "Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi yurt dışına çıkan kullanıcılarımız için de geçerli. Tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlerin içleri rahat tatillerini yapmalarını istiyoruz. Kullanıcıları, tatillerini yaparken de hırsızlık, kapkaç gibi mağduriyetlerden korumak adına Cep Telefonu Hizmet Paketi vermenin gerekli olduğunu düşünüyoruz.

Yıllık 100 liradan başlayan fiyatlarla kullanıcılar özenerek aldıkları telefonlarını Ege Sigorta AŞ işbirliği ile hizmet veren Cepkask Hizmet Paketiyle koruyabilirler. Kullanıcıları bu tür mağduriyetlerden korumak için yaklaşık 10 yıldır bu hizmeti veriyoruz. Dünyanın neresinde olursanız olun Cepkask Cep Telefonu Hizmet Paketi olası kazalara ve hırsızlık vakalarına karşı yanınızda" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cepkask'tan Yurt Dışına Çıkacaklara Hizmet Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement