Çepni: "Başkanlık Bana Kalmamalıydı" - Son Dakika
Yerel

Çepni: "Başkanlık Bana Kalmamalıydı"

Çepni: "Başkanlık Bana Kalmamalıydı"

2 yıl aradan sonra futbol arenasına Aydın Büyükler 2. Amatör Küme 5. Grup’ta dönen Aydınspor’un Başkanı Aydın Çepni, samimi açıklamalarda bulundu.

09.04.2014 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 yıl aradan sonra futbol arenasına Aydın Büyükler 2. Amatör Küme 5. Grup'ta dönen Aydınspor'un Başkanı Aydın Çepni, samimi açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunu Cezayir'den getirdiği Amani, Neggazi, Ouzani gibi oyuncularla Afrika pazarına açan, ancak amatör kümeye kadar düşen, sahaya çıkmadığı iki sezonun ardından 2.Amatör Küme Büyükler Ligi'nde tekrar sahalara geri dönen Aydınspor'un Başkanı Aydın Çepni, "Aydınspor başkanlığının bana kalmaması lazım"dedi.

Türk futbolunun Fenerbahçe'yi deplasmanda 6-1'lik skorla yendiği karşılaşmayla hatırladığı Aydınspor, 2.Amatör Küme 5.Grup'ta şampiyonluğa koşuyor. 48 yaşındaki golcüsü Recep ile birlikte 46 yaşındaki stoper Salih'in ağabeylik ettiği takımın şampiyonluğu garantilemesine iki hafta kaldı.

Kulüp Başkanı Aydın Çepni, ilk amaçlarının Aydınspor armasını ve tarihini yaşatmak olduğunu söyledi. 'Bizim başka bir derdimiz yok' diyen Çepni, "Ben Aydınspor taraftarıyım. Aydınspor bana, en başta ismimi verdi. Çevre verdi. Sevgi ve saygının ne demek olduğunu Aydınspor camiasında öğrendim. Hiçbir zaman maddi kazancımız olmadı. Bizim amacımız Aydınspor'u yaşatmak"dedi.

İlk hedeflerinin 1.Amatör Küme'ye yükselmek olduğunu belirten Çepni, ligdeki hedeflerini şöyle açıkladı: "Bizim hedefimiz ilk olarak Aydınspor'u yaşatmak. Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kadar ara vermeden şampiyon olmak istiyoruz. 3 yıllık bir plan yaptık. Bu planın ilk aşamasını sezon sonuna kadar geçeceğiz. Bizim gücümüz o kadar. BAL'dan sonrası bizi aşar. Aydınspor'un başkanlığı bana kalmamalı. Bugün mantıklı bir teklif gelse, bizden daha iyi bu işi yapacağını söyleyen biri ortaya çıksa bırakırız. Aydınspor 1923'e de kapımız açık. Mantıklı bir birleşmeye her zaman hazırız. Önemli olan göreve gelecek olan insanların iyi bir zihniyetle gelmesi. Aydınspor, her zaman bu kötü zihniyetin sıkıntısını yaşadı. Çöküşü de böyle başladı. İhanet edenlerin listesini yapsak Aydınlılar şaşırır. Yine de biz önümüze bakıyoruz, geçmişi düşünmüyoruz"

11 YAŞINDAN BERİ AYDINSPORLU

2 yaşındayken ailesinin Trabzon'dan Aydın'a geldiğini ifade eden Çepni, Aydınspor ile tanışmasının 11 yaşında olduğunu belirtti. İlk izlediği Aydınspor karşılaşmasını hatırlayamadığını belirten Çepni sözlerini şöyle sürdürdü: " 11 yaşındayken,1983 yılında Aydınspor alt yapısında futbol oynadım. İlk kez Aydınspor'un Acarlarspor ile oynadığı çift kale maçı izledim. O günden beri Aydınsporluyum"

Aydınspor'un sahaya çıkmaya verdiği iki yıllık aranın ardından ilk kez Çine Evcilerspor ile oynadığı hazırlık maçını izlediğini anlatan Çepni sözlerini şöyle tamamladı: "Takım çubuklu formayı giyip sahaya çıktığında dayanamayıp ağladım. O anı hiçbir zaman unutmayacağım. Bugün Aydınspor'un bu halde olduğunu kimse bilmiyor. Açıkçası bunu yadırgamıyorum. Aydınspor'a sahip çıkılmadığı için kimseye kırgın değilim. Sadece üzgünüm. Bu takımın bana kalmasına üzgünüm" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çepni: 'Başkanlık Bana Kalmamalıydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement