Çerçioğlu; "Büyükşehir Belediyesi Söke Belediyesi'nin Yanındadır" - Son Dakika
Yerel

Çerçioğlu; "Büyükşehir Belediyesi Söke Belediyesi'nin Yanındadır"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’de Söke’nin Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte adeta gövde gösterisi yaptı.

19.05.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke'de Söke'nin Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte adeta gövde gösterisi yaptı. Fide dağıtımını birlikte yapan iki Başkan daha sonra pazaryerini gezdi. Pazaryerinde erek esnaflar, gerekse vatandaşların büyük sevgi seli ile karşılaşan Çerçioğlu ve Toyran; birçok vatandaşın sıkıntısını dinledi, sohbet etti. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayan Başkanlar Çerçioğlu ve Toyran daha sonra birlikte Söke Ziraat Odası'na geçti.

'EZBER ZİRAAT ODASI'NDA BOZULDU'

Söke Ziraat Odası'nda oda yöneticileri ve mahalle muhtarlarına çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ezber bozan sözleri burada söyledi.

'ÇERÇİOĞLU'NDAN BAŞKAN TOYRAN'A TEŞEKKÜR'

Söke'de yapılacak otogar projesinin kamulaştırma aşamasında olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; 'Söke'ye garaj sözü vermiştik. Kamulaştırma kararı alındı. Bu konuda Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'a desteği için teşekkür ediyorum. Çalışmaları ortak götürüyoruz. Kamulaştırma süreci yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede biter ve garaj projesini Söke Belediye Başkanımızla birlikte hayata geçireceğiz' dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke'de adeta düşman çatlatırcasına mesaj da verdi. Çerçioğlu; 'Söke Belediyesi'nin yapmış olduğu yada yapacağı bütün projeler konusunda Büyükşehir Belediyesi yanındadır, arkasındadır, Söke Belediyesi'ne tam destektir. Bunu da herkes böyle bilsin' diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçioğlu; 'Büyükşehir Belediyesi Söke Belediyesi'nin Yanındadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement