Çerkezköy Halk Eğitimde Kampanya - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Halk Eğitimde Kampanya

Çerkezköy Halk Eğitimde Kampanya

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, eğitimde başlattığı seferberliği Halk Eğitimi Merkezinde kampanyaya dönüştürdü.

30.09.2014 11:03  Güncelleme: 11:14

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamı Metin Kubilay, eğitimde başlattığı seferberliği Halk Eğitimi Merkezi'nde kampanyaya dönüştürdü. Kaymakam Kubilay, 2014-2015 sezonunda Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde 78 kurs açılacağını duyurdu.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Halk Eğitimi Merkezi'nde 2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan kurs programını açıkladı. Program kapsamında tam 78 kursun açılacağını duyuran Kaymakam Kubilay, Halk Eğitimi'ndeki kursların zenginleştirilmesi için 'Halk Eğitimi Kampanyası' başlattı.

Halk Eğitimi Kursları ile ilgili bilgi veren Kaymakam Kubilay, kursların açılabilmesi için her bir kurs için en az 12 kişinin müracaat etmesinin gerekli olduğunu dile getirdi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilk olarak 'Kurban Kesme' eğitiminin verileceğini ifade eden Kaymakam Kubilay, kursa katılacakların en kısa sürede Halk Eğitimi Merkezi'ne başvurmaları gerektiğini kaydetti. Kaymakam Kubilay, bir dizi kursun ise Kurban Bayramı sonrasında başlayacağını kaydetti.

Bayramdan sonra başlayacak kurslar: "Arıcılık, Avcılık, Halk Oyunları, Rölyef, Çini, Hat, Bilgisayar, İngilizce, Kadın Giysi Dikimi, Modelistlik, Kalorifer Ateşçiliği, Gaziantep Mutfağı, Emlak Danışmanlığı, Muhasebe, El ve Makine Nakışı, Ebru, 3-6 Yaş Çocuk Etkinliği, Bağlama, Yan Flüt, Arapça, Osmanlıca, Ev ve Kurum Temizliği kursları"

Kampanya kapsamında açılacak kurslar: Ev temizliği, arı yetiştiriciliği, avcı eğitimi, kurban kesimi, grafik ve animasyon, web tasarımı, bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı çizim, internet ve e- posta yönetimi, danışma görevlisi, yönetici asistanı, emlak danışmanlığı, satış görevlisi, temel muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, hızlı klavye kullanımı (f klavye), evde çocuk bakımı, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, aile eğitimi 0-18 yaş, aile rehberliği 7-19 yaş, dekoratif ahşap süsleme, makinede geleneksel Türk işlemeleri, kırkyama, kadın üst giysileri dikimi, fotoğraf çekimi, hijyen eğitimi kursları, hasta ve yaşlı refakatçı, hasta kabul işlemleri, özürlü bakımı, cenaze hizmetleri, işadet dili, iki boyutlu çizim-autocad, üç boyutlu çizim, solidworks, dozer operatörlüğü, greyder operatörlüğü, Beko Loder operatörlüğü, forklift operatörlüğü, ekskavatör operatörlüğü, bağlama eğitimi, gitar eğitimi, keman eğitimi, yan flüt eğitimi, uygulamalı tiyatro eğitimi, Türk Halk Oyunları- Tekirdağ yöresi, okuma-yazma 1. kademe, okuma yazma 2. kademe, motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitim öğretimi, motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, motorlu taşıt sürücüleri trafik ve çevre öğretimi, tehlikeli ve çok tehlikeli işler kursları, İngilizce, Almanca, Arapça, dimi dokuma, düz dokumacı, çorap makineci, yuvarlak örme kumaş desenci, örme kumaş kontrolü, iplik bitim işlemleri, ring makineci, yün iplik hazırlama, terbiye baskı coloristi, parça baskıcı, terbiyede renk tutturma, ham kontrol işlemleri, terbiye kumaş kontrolü, yağlı boya resim, ebru kursu, dekoratif ahşap süsleme, minyatür sanatı, teship sanatı, hüsn-i hat, boyacı ve çini işlemeci, vitraycı, yaş pasta kursu, Gaziantep mutfağı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Halk Eğitimde Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement