Çeşme'den Belediyespor'dan Boksta, Dört Dörtlük Sonuç - Son Dakika
Güncel

Çeşme'den Belediyespor'dan Boksta, Dört Dörtlük Sonuç

Çeşme Belediyespor, boksta 4'te 4 yaptı

22.11.2014 13:52

Çeşme Belediye spor'a kayıtlı dört sporcunun katıldıkları turnuvadan dört madalya ile dönmesinin gururlandırıcı olduğunu belirten Dalgıç, "Gençlere desteğimiz sürecek" dedi

Çeşme Belediyesi'nin ilçedeki spor yapmak isteyen gençlere ücretsiz gerçekleştirme imkanı sağladığı onlarca branştan biri olan boks kapsamında yapılan çalışmalar kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Çeşme Belediyespor Boks Okulu'na kayıtlı, 4 genç mücadele ettiği Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün spor haftası açılışı maçlarında dört madalya kazandı. Madalya kazanan sporculardan Hüseyin Berkay Kızılay antrenörü Serkan Emek'le birlikte Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ı ziyaret etti, 'devamı gelecek' dedi.

Destek sürecek

Çeşme'de gençlerin çeşitli sporlara ilgi duymasının her şeyden önce bir kent sakini olarak kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme Belediyespor adına mücadele eden dört sporcunun başka bir ilde katıldıkları müsabakadan dört madalya ile dönmesinin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Spor yapmak isteyen gençlere imkan sağlanmasının hem birey hem de toplumun gelişimi açısından önemine dikkat çeken Başkan Dalgıç, "Spora ve spor yapan gençlerimize desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeşme'den Belediyespor'dan Boksta, Dört Dörtlük Sonuç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement