Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Başkan Atana Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Başkan Atana Ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Başkan Atana Ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’dan Viranşehir Zahireciler ve Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan’a anlamlı ziyaret.Başkan Atan’ın evine gelerek geçmiş bayramını kutlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ağabeyi Mehmet Sait Atilla, Ak parti Viranşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Yüzücü ile Hadi Diken, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan eşlik etti.

10.07.2016 10:36

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan Viranşehir Zahireciler ve Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan'a anlamlı ziyaret.

Başkan Atan'ın evine gelerek geçmiş bayramını kutlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ağabeyi Mehmet Sait Atilla, AK Parti Viranşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Yüzücü ile Hadi Diken, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan eşlik etti.

Viranşehir Zahireciler ve Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan ziyaret sırasında, "Bugün ağabeyim dediğim Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla bizi şereflendirdi, bayramını kutlamak için Viranşehir'e evime geldiği için kendisine, ağabeyine ve birlikte gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Başkan Atana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement