Ceylanpınar Belediyesi İddiaları Yalanladı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Belediyesi İddiaları Yalanladı

Ceylanpınar Belediyesi İddiaları Yalanladı

Ceylanpınar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ‘’Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi, Belediye tarafından engellendi’’ söylemlerinin asılsız olduğunu, yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

06.06.2015 09:09

Ceylanpınar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü "Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi, Belediye tarafından engellendi" söylemlerinin asılsız olduğunu, yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Yapılan açıklamada, bu tür çirkin söylem ve iftiraların asılsız, bilimsellikten uzak bir iftira olduğu lfade edilerek, "Bu iddiayı ortaya atanlar da ne yazık ki Ceylanpınar'ın gelişmesinin önünü engel koyan insanlardır. Bu söylemleri araştırmadan, doğruluğunu incelemeden ifade edenleri hoşgörüye davet ediyoruz. Kurumları lekelemek bu kadar kolay olamaz. Onların hedefi sadece Ceylanpınar Belediyesi'ni lekelemektir. Ceylanpınar Belediye Başkanlığı olarak bu tür çirkin ve asılsız söylemleri şiddetle kınıyoruz. Belediye olarak, kuruma ait olmayan bir yol çalışmasını üstlenerek, halkımızın bir an önce Küçük Sanayi Sitesi'ne kavuşması için çalışmalara destek veriyoruz. Ceylanpınar olarak hepimizin ortak düşüncesi, Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi'nin bir an önce faaliyete geçmesi, esnaf ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasıdır. Ceylanpınar Belediye Başkanlığı olarak her zaman esnaf kardeşlerimizin yanındayız" denildi.

Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın Ceylan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif çalışmalarının önünü kestiği, Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımına engel olduğu iddia edilmişti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Belediyesi İddiaları Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement