Ceylanpınar'da Başı Boş Köpek Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Başı Boş Köpek Operasyonu

Ceylanpınar\'da Başı Boş Köpek Operasyonu

Ceylanpınar'da halkın yoğun şikayetleri üzerine harekete geçen ilçe belediyesi, oluşturduğu ekiple başı boş köpekleri toplama kararı aldı.

21.08.2015 11:32  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçedeki sahipsiz köpekleri toplama çalışması başlattı.

Çoğunun Suriye sınırından geldiği belirlenen sahipsiz köpekler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait Veteriner Hizmetleri Birimi Kedi ve Köpek Rehabilitasyon merkezine ait hayvan barınağına götürülmek üzere toplandı.

Şehir merkezi ve merkez dışı mahallelerde köpek sahibi olan vatandaşların hayvanlarına düzenli bir şekilde aşılarını yaptırması gerektiğini vurgulayan Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekimi Servet Ekin "Toplanan köpekler 5199 sayılı Havyan Hakları Kanunu göz önünde bulundurularak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birimi Kedi ve Köpek Rehabilitasyon merkezine ait hayvan barınağına götürülüyor ve burada hayvanların her türlü ihtiyaçları karşılanıp bakımları yapılıyor" dedi.

Ekin, sokakta tasmasız başıboş olarak dolaşan sahipsiz köpeklerle ilgili çalışmalar devam edeceğini. olası olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların, zabıtanın 153 No'lu telefonunu arayabileceklerini sözlerine ekledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Başı Boş Köpek Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement