Ceylanpınar'da LED Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da LED Çalışmaları Sürüyor

Ceylanpınar\'da LED Çalışmaları Sürüyor

Ceylanpınar Belediyesi Gazi Caddesi ve 1013 Cadde'de aydınlatma çalışmalarının ikinci etabında çalışmalarına devam ediyor.

22.01.2016 12:04

Ceylanpınar Belediyesi tarafından aydınlatma çalışmalarına başlanıldığı Gazi Caddesinde tamamlanan 1. etap çalışmalarının ardından 2. etap çalışmalarına başlanıldı. Belediye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarda Gazi Caddesi ve 1013 Cadde yolunda çökme meydana gelen bölgelerde de çalışmalar yapılıyor. İlk olarak ilçe merkezindeki tüm aile parklarında LED aydınlatma çalışmalarını tamamlayan Ceylanpınar Belediyesi sırasıyla Çarşı Merkezi, Viranşehir ve eski PTT Caddesinin ardından çalışmalarına Gazi Caddesi ve 1013. cadde de devam ediyor.

ATİLLA: ÇOK OLUMLU YANITLAR ALDIK

Gazi Caddesinde ilçe esnafını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Buradaki çalışmalarımızın en önemlisi olan aydınlatma çalışmalarımız elektrik hatları çekiliyor ardından elektrik direkleri dikilecek. Çok güzel ve yerinde bir çalışma yürütüyoruz. Gazi Caddemizin 1. etap çalışmasını tamamladık halkımızın hizmetine koyduk. Aydınlatma çalışmalarımızla vatandaşlarımızdan çok olumlu yanıtlar aldık. Burası çok önemli bir caddemiz fakat akşam karanlığı çökünce kapkaranlık oluyordu. Bu iş aslında DEDAŞ'ın görevi ama yeterince hassasiyet gösteremeyince biz belediye olarak bu görevi vatandaşlarımız için üstlendik. Şuan Gazi caddemizin 2. etap çalışmalarını yapıyoruz. Yakın bir tarihte burası da tamamlanacak halkımızın hizmetine sunacağız. Gazi caddemiz İzmir'in kordon boyu bir inci gibi pırıl pırıl, tertemiz olacak. Ceylanpınarlı hemşerilerim alışverişe veya çarşıya gidecekleri zaman bu güzel Gazi caddemizde huzur ve güven içerisinde gidip gelecekler ilçemize hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerinde bulundu. Ceylanpınar ilçe halkının daha aydınlık ve daha güvenli zaman geçirmesini amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi, başlatılan aydınlatma çalışmalarında Gazi Caddesi ve 1013. Cadde de 2. etap çalışmalarıyla birlikte, Urfa kapısına kadar LED aydınlatma çalışmasını sürdürmeyi planlıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da LED Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement