Cezaevi Banyosunda Tecavüze 12 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Banyosunda Tecavüze 12 Yıl Hapis İstemi

Cezaevi Banyosunda Tecavüze 12 Yıl Hapis İstemi

Horasan K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda aynı koğuşta kaldığı 21 yaşındaki A.A.'ya tecavüz eden 31 yaşındaki N.G.'nin 12 yıla kadar hapsi isteniyor.

12.06.2015 11:34  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Horasan K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan 21 yaşındaki A.A., aynı koğuşta kalan 31 yaşındaki N.G. ve 28 yaşındaki E.K.'nin banyoda tecavüzüne, A.K.'nın ise cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada N.G. ve E.K. hakkında 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar, A.K. hakkında ise 'cinsel taciz' suçundan 2 yıl hapis cezası istendi.

BANYODA TECAVÜZ ETTİ

Olay, 2014 yılı içerisinde Horasan ilçesindeki cezaevinde meydana geldi. Horasan K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü ve koğuş sorumlusu N.G., şubat ayında A.A.'ya iddiaya göre banyoda tecavüz etti. İlk tecavüzün ardından N.G., şartlı tahliye olduğu 30 Ekim 2014 gününe kadar A.A.'ya yine iddiaya göre tecavüz etmeye devam etti.

"KORKTUĞUM İÇİN BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

N.G. ile A.A. arasında yaşananları öğrenen diğer hükümlü E.K. da N.G.'nin tahliyesini fırsat bilerek A.A.'ya tecavüz etti. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan A.A., 21 Kasım 2014 günü idareye verdiği şikayet dilekçesinde "N.G. 8 ay boyunca her hafta 2-3 kez zorla, E.K. da yatakta tecavüz etti. A.K. ise bana sürekli 'banyo yapmıyor musun? Uyumuyor musun?' diye sorular sorarak yanımdam ayrılmıyor. Korktuğum için bugüne kadar bir şey söyleyemedim" dedi.

12 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

A.A.'nın şikayeti üzerine N.G., E.K. ve A.K. hakkında Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. N.G. ve E.K. hakkında 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar, A.K. hakkında ise 'cinsel taciz' suçundan 2 yıla hapis cezası istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Banyosunda Tecavüze 12 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • MEMUR: ASIN BÖYLE ŞERFSİZLERİ YAŞAMASI HARAM 61 3 Yanıtla
  • serefli: Pislik herifler derhal hadim edilmeli 58 1 Yanıtla
  • HOW DARE YOU: Erzurum cok sapik bir millet imam kendi bacisina tecavuz etmisti 21 37 Yanıtla
  • ayla yılmaz : allah bildiği gibi yapsın insan görünümlü hayvan kelimeler kifayetsiz 55 2 Yanıtla
  • muşlu: şerefsizler 54 0 Yanıtla
  • vanli: Sapiklar allah topunuzun belasını versin 43 0 Yanıtla
  • AKÇ: BÖYLE BİR ŞEREFSİZLİK OLURMU? HABERİ OKUDUĞUMDA TÜYLERİM HAVAYA DİKİLDİ.İKİ YIL ÇOK DEĞİLMİ?ÖLSÜN BU ŞEREFSİZLER. 39 0 Yanıtla
  • 28: Nasil olur insan en başta şikayet eder bu kadar katlanır mi yapanlarin ALLAH cezasını versin serefsizler 27 0 Yanıtla
  • Sefil: Adamlar Apo'yu çıkarmaya Çalışıyor idam diyorsunuz 18 7 Yanıtla
  • s.p.k.r: Idam edilsin 22 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement