Cezaevi Firarisi 2 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi 2 Ay Sonra Yakalandı

Cezaevi Firarisi 2 Ay Sonra Yakalandı

Denizli'de 2 ay önce Sarayköy Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden 36 yaşındaki A.K., Çivril'de polis tarafından yakalandı.

22.01.2015 15:47

Denizli'de 2 ay önce Sarayköy Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'ndan firar eden 36 yaşındaki  A.K., Çivril'de polis tarafından yakalandı. A.K. cezaevine gönderilirken, bir arkadaşı da polise 'hakaret' ve 'mukavemetten' sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kocabaş Kapalı Cezaevi'nden bir süre önce Sarayköy Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'na nakledilen yaralama suçundan hükümlü A.K., 2 ay önce firar etti. A.K.'nin arkadaşları Ş.O., M.B., M.K. ile bir gazinoda eğlendikleri ihbarı üzerine polis buraya gitti. A.K.'nin arkadaşlarıyla kısa bir süre önce gazinodan otomobille ayrıldığını belirleyen ekipler, firari mahkumun peşine düştü. Cezaevi firarisinin içinde bulunduğu otomobil, Çivril- Uşak karayolunda durduruldu.

POLİSE DİRENDİLER

A.K. ile polise engel olmaya çalışan üç arkadaşı gözaltına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından A.K. tekrar cezaevine gönderildi. A.K.'nin yakalanması sırasında görevli polis memuruna 'hakaret', 'direnme' ve 'mukavemet' suçlamasıyla gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç kişiden Ş.O. tutuklandı. Diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi 2 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement