Cezaevi Firarisi Eşini Öldürüp, İntihara Teşebbüs Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Cezaevi Firarisi Eşini Öldürüp, İntihara Teşebbüs Etti

Cezaevi Firarisi Eşini Öldürüp, İntihara Teşebbüs Etti

Cezaevinden firar eden 33 yaşındaki Göksel Okatan, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Hülya Okatan'ı öldürdükten sonra aynı silahla kendini vurdu.

15.01.2016 12:46  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde açık cezaevinden firar eden 33 yaşındaki Göksel Okatan, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Hülya Okatan'ı tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra, başına dayadığı silahı ateşledi. Ağır yaralanan Göksel Okatan tedavi altına alındı.

BAŞINA ATEŞ ETTİ

Olay gece saat 01.15'de, Kandıra Akdurak Mahallesi'nde meydana geldi. Bir suçtan dolayı tutuklu bulunan Göksel Okatan dün Kandıra Açık Cezaevi'nden firar etti. Evine gelen Göksel Okatan ile eşi Hülya Okatan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Göksel Okatan tabancasını çıkartarak eşi Hülya Okatan'ın başına ateş etti. Hülya Okatan hayatını kaybederken, Göksel Okatan başına dayadığı aynı silahı ateşleyerek intihar etmek istedi.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. 112 Acil ekibi, yaşadığını belirlediği Göksel Okatan'a ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Göksel Okatan kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Hülya Okatan'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Cezaevi Firarisi Eşini Öldürüp, İntihara Teşebbüs Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hasan SELÇUK: Kadın Türk ise Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. 15 42 Yanıtla
    .....: tolgakürdüm: Allah belanıızı versin vatan hainleri doğuyu komple sizin gibilerden temizlemek gerekiyor 3 9 zeynep alan: türk ise deken 5 1
  • haydee: sikinti yok, 10 tane daha eksik olur aslinda...anlayana 9 24 Yanıtla
  • .: Şeytana benziyor canavar 14 3 Yanıtla
  • Tayfun: Ya siz bilip bilmeden niye insanları yargiluyorsunuz siz biliyonuzmu acaba niye böyle bir şey oldu ve olay kocaeli...kandira.da oldu benim memleketim.de yazık arkada 4 yetim günahsız çocuklar biraktilar 0 0 Yanıtla

Advertisement