Cezaevi Firarisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Cezaevi Firarisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Çanakkale'deki cezaevinden sevk edildiği hastaneden firar eden ve hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan 25 yaşındaki Fevzi Gürkan, jandarma tarafından saklandığı evde yakalandı.

09.04.2015 16:35

Çanakkale'deki cezaevinden sevk edildiği hastaneden firar eden ve hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan 25 yaşındaki Fevzi Gürkan, jandarma tarafından saklandığı evde yakalandı. Gürkan'ın firarda olduğu sürede 7 otomobili çaldığı, 1 evden de hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Çanakkale E Tipi Cezaevinde hükümlü olan Fevzi Gürkan, geçen 26 Mart tarihinde rahatsızlandığı için hastaneye sevk edildi. Görevlilerin dalgınlığından yararlanarak firar eden Gürkan, Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nden farklı günlerde 2 otomobil çaldı. İlk otomobili terk eden Gürkan, ikinci çaldığı araçla da Tekirdağ'a geldi. Süleymanpaşa İlçesi'nde 2, Muratlı İlçesi'nde 2 ve Çorlu İlçesi'nde de 1 otomobil çalarak terk eden Fevzi Gürkan, bir evden de hırsızlık yaptı. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede 7 otomobili çalan ve hırsızlık yapan şüphelinin Fevzi Gürkan olduğu belirlendi.

7 OTOMOBİL ÇALDI

İki haftadır Tekirdağ'a olduğu belirlenen şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri, son çaldığı araçla kent merkezinde dolaştığını tespit etti. Banarlı Mahallesi'nde görülen Fevzi Gürkan ile jandarma ekipleri arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Yakalanacağını anlayan Gürkan, bir tarla kenarında otomobili terk edip yaya olarak kaçtı ve izini kaybettirdi.

OPERASYONLA YAKALANDI

Bölgede geniş çaplı arama başlatan jandarma ekipleri ihbar üzerine Karaevli Mahallesi'nde kullanılmayan evde olduğu belirledi. Evin çevresini saran jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonla Fevzi Gürkan'ı yakalayıp gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadesinde otomobilleri çaldığını itiraf eden cezaevi firarisi Fevzi Gürkan, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çanakkale Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

30 YIL HAPİS CEZASI VAR

Çanakkale E Tipi Cezaevi'nde firar eden Fevzi Gürkan'ın çok sayıda hırsızlık ve hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi Jandarma Operasyonuyla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement