Cezaevinde Tanıştığı Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Cezaevinde Tanıştığı Arkadaşını Öldürdü

Cezaevinde Tanıştığı Arkadaşını Öldürdü

Esenyurt'ta bir kişi cezaevinde tanıştığı arkadaşını, tahliye olduktan sonra öldürdü.

21.11.2015 11:53

Esenyurt'ta bir kişi cezaevinde tanıştığı arkadaşını, tahliye olduktan sonra öldürdü. Şüpheli polisteki ifadesinde, cinayeti arkadaşının bir süre önce boşandığı eşiyle birlikte olduğu için işlediğini iddia etti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde 25 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda sokak ortasında bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Üzerinden bir adet sahte kimlik çıkan cesedin gerçek kimliğinin İsmet Alkan olduğu tespit edildi. İsmet Alkan'ın bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada İsmet Alkan'ın bir süre önce İ.K. adlı kadınla imam nikahlı yaşamaya başladığı öğrenildi. Yapılan incelemede İ.K.'nın boşandığı eşi Zikri P., ile  İsmet Alkan'ın arkadaş olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Zikri P., polis tarafından aranmaya başlandı.

Önceki gün Kağıthane'de bir arkadaşının yanına geldiği tespit edilen Zikri P.'yi yakalamak için operasyon düzenlendi. Operasoyonda Zikri P., gözaltına alındı. Şüpheli polisteki ifadesinde, cinayeti arkadaşının bir süre önce boşandığı eşiyle birlikte olduğu için işlediğini iddia etti. Üzerinden olayda kullandığı tabanca bulunan Zikri P., poliste işlemlerinin tamamlanmasından ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevinde Tanıştığı Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement