Cezayirli Çifti Dolandırdıkları İddia Edilen İki İranlıya Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Cezayirli Çifti Dolandırdıkları İddia Edilen İki İranlıya Gözaltı

Kendilerini polis olarak tanıtıp, Cezayirli çifti dolandırdıkları iddia edilen İran uyruklu iki şüpheli gözaltına alındı.

28.08.2015 13:00

Kendilerini polis olarak tanıtıp, Cezayirli çifti dolandırdıkları iddia edilen İran uyruklu iki şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 7 Temmuz'da Fatih'te eşiyle gezen Cezayirli Mohammad Abdelmadjid B'nin, kendilerini polis olarak tanıtan motosikletli iki kişi tarafından dolandırılmasına ilişkin çalışma başlattı.

Yanlarına gittikleri Cezayirli çifte pasaport kontrolü yapan şüphelilerin, çiftin çantasındaki 8 bin avroyu alıp, sahte olup olmadığını incelemek için polis merkezine gitmeleri gerektiğini söyleyerek kaçtıkları tespit edildi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin, İran uyruklu Ali A. ve Majid J. olduğunu belirledi.

Şüpheliler, Şişli'deki bir alışveriş merkezinde gözaltına alındı. Cezayirli çift tarafından teşhis edilen şüphelilerin, emniyetteki sorgularında suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali A. ve Majid J. serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cezayirli Çifti Dolandırdıkları İddia Edilen İki İranlıya Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement